Op zaterdag 17 oktober 2009 zal er een reünie worden gehouden van de Jongens- en Meisjesklas van de voormalige “St. Paulusschool” (Jongens) en de “H.Hartschool” (meisjes), de huidige “Heeckerenschool” in Goor, en wel van de klassen die in 1959 de lagere school hebben verlaten.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat zij de toenmalige “St. Paulusschool” en de “H. Hartschool” in Goor verlieten.

Een schooltijd die inmiddels ver achter iedereen ligt, met voor iedereen verschillende maar ongetwijfeld vele herinneringen.

Daarna zwierf iedereen uit, verschillende scholen, verschillende beroepen, bleven in Goor of vestigden zich elders in ons land of zelfs daarbuiten, en onderhielden wel of geen contact met klasgenoten of familie en bekenden in Goor.

Totaal betreft het hier 90 leerlingen waarvan er 10 helaas zijn overleden.

De ziekte en het overlijden van een van de oud-leerlingen, Nico Heijmer, kreeg vorig jaar regionaal en landelijk veel aandacht.

Op 24 april 1993 kwamen deze klassen ook voor een reünie bij elkaar, waarbij velen toen ook afscheid namen met de woorden: “Tot ziens!”

Een kerngroep van 12 van deze leerlingen komt nog regelmatig bij elkaar onder de noemer “Jaarclub 1959”.

De reünie zal die zaterdagmiddag en avond worden gehouden in de voorzaal van Café Restaurant “De Bebsel”, Hengevelderstraat 20 in Goor (www.debebsel.nl).

De middag zal in het teken staan van lekker bijkletsen, een hapje en een drankje, de vele herinneringen, de foto's van vroeger en nu, en alles wat een reünie na zo'n lange tijd zo bijzonder maakt.

We zullen de reünie die dag afsluiten met een gezamenlijk buffet!

Alle oud leerlingen hebben deze week de uitnodiging ontvangen en hen is gevraagd voor 1 augustus a.s. te reageren.

De eerste aanmeldingen en enthousiaste reacties komen inmiddels binnen.

Er is een speciaal e-mailadres voor de aanmeldingen: reunie1959-2009@xs4all.nl

Contactpersoon:

Paul Weerkamp

Hof van Azuur 39

2614TB Delft

Tel. 015-2148382

Mobiel 06-22054139

reunie1959-2009@xs4all.nl

paulweerkamp@xs4all.nl